Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори керівника КЗ ЛОР

lvivoblrada.gov.ua

Середа, 28 червня 2023, 13:39

На Львівщині обрали керівників шести коледжів

вибори керівника КЗ ЛОР

В області визначились з переможцями конкурсів на посади керівників коледжів обласного підпорядкування.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

У семи коледжах області, які підпорядковуються Львівській обласній раді, відбулися рейтингові голосування за участі трудового колективу та студентів навчальних закладів.

Зокрема, у КЗ ЛОР "Самбірський фаховий коледж культури і мистецтв" обрали нового керівника. Ним став Роман Красняк, який працює у Дрогобицькому фаховому музичному коледжі ім. В. Барвінського.

Продовжить свою каденцію на посаді керівника КЗ ЛОР "Дрогобицький фаховий музичний коледж ім. В. Барвінського" Юрій Чумак, а керівником КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. І.Труша" залишилася Ольга Коцовська.

КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж культури і мистецтв" очолить нова керівниця Зоряна Рибина, а керівником КЗ ЛОР "Львівський музичний фаховий коледж ім. С.П. Людкевича" залишився Андрій Охрім.

З двох кандидатів на посаду керівника КЗ ЛОР "Самбірський фаховий педагогічний коледж імені Івана Филипчака" переможцем конкурсу став Вантух Володимир Петрович.

Натомість не визначилися з керівником у КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту". Жоден із трьох кандидатів не набрав 60% голосів. Найбільша кількість виборців проголосувала за Андрія Окопного – 52,7%. А тому, остаточне рішення впродовж двох тижнів має прийняти наглядова рада.

"Відбулося суттєве оновлення керівного складу. В одному із випадків бачимо, що діючий керівник коледжу поступився місцем претенденту на посаду директора, який набрав більш як 60% голосів. З переможцями управління майном спільної власності обласної ради укладе контракт терміном на 5 років" – заявив виконувач обов’язків керівника управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.