Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Чемерис

Фб О. Чемериса

Середа, 5 липня 2023, 14:38

Чемерис став проректором Львівського медичного університету

Орест Чемерис

Орест Чемерис став проректором у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.

Колишній директор департамента охорони здоров'я Львівської ОВА Орест Чемерис став проректором Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Про це йдеться у наказі в.о. ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Бориса Зіменковського №181/кп/тр від 3 липня 2023 року.

Доктора медичних наук, доцента Ореста Чемериса прийняли на посаду проректора з науково-педагогічної (лікувальної) роботи. Він працюватиме на умовах контракту терміном на 5 років.

Нагадаємо, що 4 липня департамент охорони здоров'я Львівської ОВА повідомив про звільнення Ореста Чемериса з посади директора. Чемерис очолював цей департамент з квітня 2020 року.

На посаді директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОВА Оресту Чемерису у лютому 2023 року нарахували 49 тисяч гривень зарплати. У квітні та травні цього року він отримав 50 тисяч гривень зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.