Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Чемерис

Фб Чемериса

Четвер, 26 березня 2020, 11:03

Козицький визначився із головним лікарем Львівщини

Орест Чемерис

Ореста Чемериса обрали директором департаменту охорони здоров‘я Львівської ОДА.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Переможцем конкурсного відбору на посаду директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації став Орест Чемерис.

Він набрав 9,6 балів.

Зазначимо, до цього Орест Чемерис був доцентом кафедри хірургії №1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, а також – лікар-хірург хірургічного відділення КНП "8-а міська клінічна лікарня м. Львова".

Згідно із його декларацією про доходи, у 2019 році він отримав 317 155 грн зарплати, має дві автівки Nissan X-trail 2008 року випуску та Toyota Yaris 2006 року випуску. Вартість машин у декларації Черемис не вказав.

Він має квартиру у Львова, а його дружина володіє ще двома квартирами у Львові та земельною ділянкою у селі Бистриця-Гірська Дрогобицького району.

Нагадаємо, на початку березня у Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту  охорони здоров’я облдержадміністрації. Раніше цей департамент очолювала Ірина Микичак, яку звільнили  з посади у грудні 2019 року.

З 18 березня Микичак призначили першою заступницею міністра охорони здоров'я

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.