Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Микичак

Середа, 18 березня 2020, 15:24

Микичак призначили першою заступницею міністра охорони здоров'я

Ірина Микичак

Екс-директорку департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірину Микичак призначили першою заступницею міністра охорони здоров'я України.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 березня, Кабінет Міністрів України призначив Ірину Микичак на посаду першого заступника мінстра охорони здоров'я України.

Нагадаємо, 10 березня Ірина Микичак подала свою кандидатуру на посаду першого заступника міністра охорони здоров'я України. У грудні 2019 року її звільнили з посади директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

У листопаді 2019 року на сесії Львівської обласної ради фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО "Свобода" підписали звернення, у якому пропонували звільнити Ірину Микичак з посади. Натомість голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що звільнення Микичак вигідне лише для Самопомочі.

На початку березня Верховна Рада звільнила Олексія Гончарука з посади прем’єр-міністра та проголосувала за призначення нового складу Кабінету міністрів України, який очолив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. У новому складі уряду також є двоє уродженці Львова: Олег Немчінов та Олексій Резніков, а міністром охорони здоров'я став Ілля Ємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.