Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ольга Крупник

lv.suspilne.media

Середа, 19 липня 2023, 10:35

Ольгу Крупник обрали шеф-редакторкою Суспільне Львів

Ольга Крупник

Шеф-редакторкою Суспільне Львів та західного хабу Суспільного стала Ольга Крупник.

Про це повідомляє Суспільне Львів на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Шеф-редакторкою Суспільне Львів та західного хабу Суспільного, за результатами відкритого конкурсу, обрали Ольгу Крупник, яка розпочне роботу на новій посаді з 26 липня.

Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування відібрав претендентів за поданими документами, а далі з ними провела співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Зазначимо, Ольга Крупник з 2018 року працювала шеф-редакторкою новин для телеканалу, радіо та діджитал-платформ Суспільне Львів. Була залучена у проєкт співпраці зі Шведським радіо та телебаченням SVT. З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну Ольга працювала випусковою редакторкою щоденного інформаційного вечора "Суспільне. Спротив".

Згідно з Концепцією регіонального мовлення на 2022-2025 роки, відбудеться трансформація філій Суспільного, на базі яких будуть створені шість хабів Суспільного: центральний, західний, північно-західний, північно-східний, південний та східний. Кожен з них включатиме центр виробництва та декілька бюро в найближчих областях, а також гіперлокальну мережу журналістів в об’єднаних територіальних громадах. Терміни створення східного хабу залежатимуть від безпекової ситуації в регіоні.

Додамо, у січні цього року НСТУ звільнила продюсера львівської філії Суспільного Ірину Сандуляк-Білоус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.