Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Палац спорту "Динамо"

google.com.ua

П'ятниця, 21 липня 2023, 10:46

На відновлення від ракетної атаки спорткомплексу Динамо спрямують майже 300 тисяч гривень

Палац спорту "Динамо"

Львівська ОВА передбачила 294 тисяч гривень на відновлення Палацу спорту "Динамо", який постраждав внаслідок російської ракетної атаки.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 545/0/5-23ВА від 14 липня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили управлінню молоді та спорту Львівської ОВА 294 тисяч гривень на відновлення Палацу спорту "Динамо" на вул. Вітовського, 53, яке зазнало руйнувань внаслідок ракетної атаки російських окупантів.

"З метою забезпечення ліквідації збитків, завданих приміщенню Палацу спорту фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України ракетними ударами агресора зобов'язую виділити управлінню молоді та спорту обласної державної адміністрації 294 000 гривень на забезпечення ліквідації збитків, завданих приміщенню Палацу спорту фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України ракетними ударами агресора, коштом зменшення на цю ж суму обсягу резервного фонду обласного бюджету Львівської області" – вказано у розпорядженні.

Козицький зобов'язав департамент фінансів Львівської ОВА внести відповідні зміни до обласного бюджету на 2023 рік, а управлінню молоді та спорту забезпечити цільове використання бюджетних коштів.

Додамо, востаннє Львівську область атакували 6 липня. Ракета влучила у житловий будинок, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа, 57 автомобілів. Більше ніж 1000 вікон потребують заміни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.