Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 21 липня 2023, 11:59

Поблизу Львова збудують цех для виробництва тютюнових виробів

Львів

Виконком дозволив реконструкцію виробничої будівлі у селі Підрясне під цех для виробництва тютюнових виробів.

Сьогодні, 21 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Про Тек Вікна Україна" будівлі станції технічного обслуговування вантажних автомобілів, адміністративно-побутового корпусу та заводу з виробництва електрокомпонентів для автомобільної галузі під станцію технічного обслуговування вантажних автомобілів, адміністративно-побутовий корпус, виробничо-складську будівлю, цех для виробництва тютюнових виробів та приміщення для їх зберігання і сортування на вул. Європейській, 1 у селі Підрясне Львівської МТГ.

Нове виробництво розміщуватиметься на трьох земельних ділянках, площею 1,2010 га, 2,9007 га та 1,1317 га, що передбачені для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

"Йде мова про об’єкт в Підрясному. В межах цього об’єкта планується реконструкція необхідних виробничих приміщень" – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Згідно із містобудівною документацією, максимальна висота виробничих приміщень становитиме 18 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%.

Функціональне призначення земельних ділянок, на яких знаходитиметься виробництво, – територія об’єктів комерційно-виробничого призначення та придорожнього сервісу, частково адміністративні і громадські установи та їх території відповідно до генерального плану села Підрясне.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Про Тек Вікна Україна" зареєстроване з 2005 року у Львові, займається виробництвом дерев'яної тари, гуртовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Власниками фірми є мешканець села Холодновідка Львівської області Андрій Панас (30%), львів'янин Василь Новак (30%), мешканець села Зимна Вода Роман Паськович (30%) та АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Енерго-хаб" (10%), що належить Андрію Панасу та Василю Новаку.

Додамо, у червні стало відомо, що тютюнова компанія Philip Morris планує збудувати фабрику на Львівщині, інвестувавши у неї 30 мільйонів доларів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.