Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд у Львові

Четвер, 3 серпня 2023, 12:27

У Львові киянина засудили до 8 років ув'язнення за розбещення неповнолітніх

суд у Львові

Львівський суд залишив без змін вирок киянину, якого за розбещення неповнолітніх засудили до 8 років ув'язнення.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду.

Львівський апеляційний суд 24 липня відхилив апеляційну скаргу на вирок Сихівського районного суду Львова щодо чоловіка, засудженого на 8 років за розбещення неповнолітніх.

Зокрема, 24 березня 2023 року Сихівський районний суд визнав винним 50-річного киянина, раніше судимого, у розбещенні неповнолітніх, замаху на кримінальне правопорушення та призначив остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років.

"Цивільний позов задоволено частково. Стягнуто зі засудженого на користь потерпілої, в інтересах якої діє законний представник моральну шкоду у сумі 150 тис. грн" – йдеться у повідомленні.

Заслухавши апеляційну скаргу, колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила залишити її без задоволення, а ухвалу суду – без змін.

Нагадаємо, на Львівщині чоловіка засудили до 5 років ув'язнення за крадіжки продуктів харчування, а також скасував рішення щодо права власності на самочинне будівництво на Сокальщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.