Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 10 серпня 2023, 13:51

Дев'ять випускників львівських шкіл отримали максимальний бал із мультитесту

Львів

9 випускників львівських шкіл отримали 600 балів із цьогорічного мультитесту, за що їх нагородили преміями від міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За результатими національного мультипредметного тесту, цьогоріч 9 випускників львівських шкіл набрали по 600 балів. Їм усім виділили премії від міста у 30 тис. грн.

Всього в Україні максимальні 600 балів отримали 50 абітурієнтів.

"Цього року ми маємо 9 учнів, які отримали найбільшу кількість балів з національного мультипредметного тесту. Це фактично п’ята частина всіх 600-бальників України. Ці діти отримають по 30 тисяч гривень премії" – зазначив начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Сертифікати отримали 7 учнів Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ імені Івана Франка, а також по одному школяру з школи №91 та №98.

Нагадаємо, реєстрація для участі в цьогорічному національному мультипредметному тесті розпочалася 3 квітня й тривала по 3 травня. Всього для участі в мультитесті зареєструвались понад 20 тисяч абітурієнтів з Львівщини.

Додамо, у лютому Верховна Рада скасувала ДПА для учнів 11 класу та визначила порядок вступу до вишів у форматі мультитесту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.