Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 11 серпня 2023, 11:27

Львівському центру контролю та профілактики хвороб виділили 80 дозиметрів

медичний заклад у Львові

Львівська ОВА виділила Львівському центру контролю та профілактики хвороб МОЗ 80 дозиметрів для вимірювання радіації.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 585/0/5-23ВА від 31 липня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили КНП ЛОР "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" 80 дозиметрів для здійснення запобіжних заходів у разі загрози виникнення надзвичайної ситуації.

"Виділити з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів комунальному некомерційному підприємству Львівської обласної ради "Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" 80 штук засобів дозиметричного контролю (дозиметрів)" – вказано у розпорядженні.

Козицький зобов'язав Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ з моменту підписання цього розпорядження отримати в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА всі дозиметри.

Нагадаємо, у липні на території Червоноградського району, зокрема на межі з Волинською областю, вирішили встановити три деконтамінаційні пункти, які призначені для усунення зі шкіри людини чи поверхні предметів хімічних, радіаційних чинників та біологічних заражень.

Додамо, у червні Львівська ОВА виділила Львівському центру контролю та профілактики хвороб МОЗ 200 засобів для дезінфекції, щоб ліквідувати наслідки НС – тоді у Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися 10 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.