Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 11 серпня 2023, 15:37

У Львові виділили 500 тисяч на ремонт школи, яка постраждала через ракетну атаку РФ

школа у Львові

Початкова школа "Джерельце" постраждала через ракетний обстріл Львова, який відбувся 6 липня.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьгодні, 11 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення виділити з резервного фонду міського бюджету Львова 500 тис. грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт у приміщеннях початкової школи "Джерельце", що на вул. Сахарова, 80.

Школа постраждала через ракетний обстріл Львова, який відбувся 6 липня.

"Внаслідок ракетного обстрілу руйнувань зазнали заклади освіти. Зокрема, початкова школа "Джерельце". У школі пошкоджено частину даху, який в кількох місцях обвалився, а ще пошкодив сходову клітку, клас і коридор.

Ми провели обстеження, визначили масштаби руйнування і подали документи на комісію з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для виділення коштів на ремонт" – пояснили в управлінні освіти Львова. 

Нагадаємо, 6 липня російські окупанти атакували Львівську область. Ракета влучила у житловий будинок у Львові, загинуло 10 людей, а понад 40 осіб – постраждали.

Унаслідок удару руйнувань у Львові зазнали понад 35 будинків, два у критичному стані, пошкоджено орієнтовно 60 помешкань, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторна школа, 57 автомобілів. Більше ніж 1000 вікон потребують заміни.

Станом на сьогодні міськрада виділила матеріальну допомогу на тимчасове проживання для 46 мешканців зруйнованих ракетними обстрілами будинків на вул. Стрийській, 62, 64, 66, 68.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.