Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 16 серпня 2023, 13:50

Козицький виділив ВНЗ Львова дев'ять мільйонів на обладнання для стоматологічного центру

Максим Козицький

Львівська ОВА виділила ЛНМУ імені Данила Галицького 9,2 мільйона гривень на закупівлю обладнання для стоматологічного центру.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 602/0/5-23ВА від 2 серпня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили Львівському національному медичному університету імені Данила Галицького 9,2 мільйона гривень на придбання обладнання для стоматологічного медцентру вишу.

"Зобов'язую департамент охорони здоров’я обласної державної адміністрації виділити 9 208 000 гривень Львівському національному медичному університету імені Данила Галицького на придбання обладнання для вдосконалення навчального процесу та надання високоспеціалізованої стоматологічної допомоги шляхом асигнувань бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету департаменту охорони здоров’я" – вказано у розпорядженні.

Кошти виділили з метою вдосконалення навчального процесу і наукових доробок науково-педагогічного персоналу ЛНМУ імені Данила Галицького, покращення матеріально-технічної бази стоматологічного медцентру університету, на базі якого надається високоспеціалізована стоматологічна допомога пільговим категоріям населення.

Козицький зобов'язав внести відповідні зміни до Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області на 2021-2025 роки та забезпечити цільове використання коштів.

Нагадаємо, з 1998 року до 2004 року Максим Козицький навчався у ЛНМУ ім. Данила Галицького за спеціальністю медицина/лікувальна справа на бюджетній формі навчання. 

Додамо, у червні Львівська ОВА виділила Львівському центру контролю та профілактики хвороб МОЗ 200 засобів для дезінфекції, щоб ліквідувати наслідки НС – тоді у Дрогобицькому та Стрийському районах Львівської області сталася надзвичайна ситуація через потужні зливи, які відбулися 10 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.