Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 15 серпня 2023, 16:10

Львівська облрада хоче затвердити порядок закордонних відряджень депутатів

Львівська облрада

В облраді можуть напрацювати проєкт щодо затвердження Порядку відрядження депутатів Львівської облради за кордон.

Сьогодні, 15 серпня, на засідання постійної комісії з питань законності, депутатської етики, регламенту та свободи слова Львівської обласної ради винесли питання щодо напрацювання проєкту рішення про затвердження Порядку відрядження депутатів Львівської обласної ради за кордон в умовах правового стану.

Зокрема, ще 4 серпня цього року заступник голови Львівської обласної ради доручив депутатам напрацювати проєкту рішення про затвердження Порядку відрядження депутатів Львівської обласної ради за кордон в умовах правового стану.

Відтак питання щодо напрацювання такого проєкту сьгодні обговорюватимуть на засіданні комісії облради.

Зазначимо, торік делегація депутатів Львівської облради здійснила чотири закордонні поїздки до Польщі та Литви. Також, починаючи з серпня 2022 року й до лютого цього року, у службові закордонні відрядження їздила ексголова Львівської обласної ради Ірина Гримак, а її перший заступник Євген Гірник за цей час побував у одному відрядженні в Києві.

Також, як повідомила Львівська ОВА на запит Варіантів, починаючи з 1 серпня 2022 року й до 1 лютого 2023 року з керівництва адміністрації у службових відрядженнях побували начальник Львівської ОВА Максим Козицький та його заступник Юрій Бучко. Натомість заступник начальника Львівської ОВА Олександр Кулепін під час своєї відпустки у січні цього року представляв Львівську ОВА на відкритті виставки у Лугано.

Крім цього, починаючи з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року у службових відрядженнях побували заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.