Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 17 серпня 2023, 11:10

У Львові стартує тестування електронного квитка для студентів

львівські маршрутки

Студентів запрошують потестувати безготівкову оплату проїзду, яка діє в шести львівських маршрутках.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові студентів, які вже отримали транспортні картки "ЛеоКарт", запрошують долучитися до тестування безготівкової оплати проїзду на міських автобусних маршрутах.

Для цього потрібно зареєструватися, активувати транспортну картку та поповнити її баланс. Тестування розпочнеться 18 серпня – студенти зможуть здійснювати поїздки за пів ціни у міських автобусах №1А, 3А, 5А, 10, 39, 62.

Щоб долучитися до тестування потрібно:

- зателефонувати на "гарячу лінію" за номером 0800 303 007 та записатись на прийом до адміністратора у Центрі обслуговування пасажирів (вул. Горбачевського, 10);

- на прийомі слід мати картку "ЛеоКарт" та документ, що посвідчує особу;

- поповнити картку "ЛеоКарт" безготівковим способом через термінал у адміністратора. Мінімальна сума поповнення – 75 грн (10 поїздок).

"Обмежень на кількість поїздок зі знижкою немає. Проте, після закінчення коштів на балансі картки "ЛеоКарт", студенту потрібно повторно прийти до Центру обслуговування пасажирів та знову поповнити баланс картки для оплати проїзду зі знижкою" – зазначили у ЛКП "Львівавтодор".

Після закінчення етапу тестування, поповнення балансу карток ЛеоКарт буде доступне різними способами: через веб-ресурси онлайн та фізично готівковим чи безготівковим способами.

Нагадаємо, з 1 вересня право на пільговий проїзд у львівських маршрутках матимуть лише студенти з е-квитком "ЛеоКарт".

Додамо, з 5 червня у Львові розпочали тестувати систему оплати проїзду в громадському транспорті через електронний квиток в комунальних автобусах №1А, 3А та №10. Пізніше е-квиток поширили на автобуси № 62 та № 5А.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.