Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

комісія Львівської міськради

Фб Бербеки

Четвер, 17 серпня 2023, 11:32

У Львові на ліквідацію наслідків ракетного удару додатково виділили дев'ять мільйонів гривень

комісія Львівської міськради

За ці кошти у будинках, які постраждали через ракетний удар, проведуть невідкладні протиаварійні роботи.

Про це повідомляє депутат фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Назарій Бербека на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 16 серпня, комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення ще 9 млн грн на ліквідацію наслідків ракетного удару 15 серпня та виплати матеріальних допомог.

"Будинки по вул. Каховській, що постраждали через ракетний удар 15 серпня, включено до "Програми ліквідації наслідків надзвичайної ситуації внаслідок ракетних ударів по будинках м. Львова зі сторони країни-агресора російської федерації". Передбачено проведення невідкладних протиаварійних, аварійно-відновлювальних та ремонтних робіт у зруйнованих та пошкоджених будинках" – заявив Бербека.

За його словами, внаслідок атаки повністю зруйновано декілька квартир та частина даху будинку. На час здійснення відновлювальних робіт місто буде відшкодовувати вартість оренди житла мешканцям.

Нагадаємо, 15 серпня під час повітряної тривоги, яка тривала з 04:02 до 05:49 год, російські окупанти випустили по території Львівщини ракети, які влучили в житлові будинки у Львові та області. Внаслідок цієї атаки постраждали 19 людей.

Загалом у Львові та області було пошкоджено близько 120 будинків, як багатоквартирних, так і у приватному секторі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.