Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Понеділок, 21 серпня 2023, 10:19

АМКУ виявив змову на аукціоні з ремонту доріг та шкіл на Львівщині

школа на Львівщині

АМКУ розпочав справу щодо змови двох підприємців під час торгів з ремонту доріг та приміщень шкіл на Львівщині.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет встановив змову між підприємцем Андрієм Ващишиним та ТзОВ "Західназбуд" під час їхньої підготовки та участі у 5 закупівлях з ремонту доріг та приміщень шкіл на території Львівщини впрождовж 2020-2021 років.

Йдеться про три закупівлі з ремонту доріг у 2020-2021 роках загальною очікуваною вартістю 9 323 459,52 грн та дві закупівлі послуг з ремонту приміщень середніх загальноосвітніх закладів у 2020-2021 роках загальною очікуваною вартістю 2 444 808 грн.

"ФОП Ващишин А.І. та ТзОВ "Західназбуд" під час підготовки та участі у торгах, всупереч Закону України "Про публічні закупівлі", узгоджували свої дії. Про це свідчать, зокрема, спільне використання обома учасниками одного номера телефону, спільний вхід в систему електронного банкінгу, особливості оформлення документів тощо" – йдеться у повідомленні. 

АМКУ 10 серпня 2023 року звинуватив підприємця та компанію у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. За змову ТзОВ "Західназбуд" оштрафували на 1700 000 грн, а Ващишина – на 325 000 грн.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу", а також звинуватив у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції дві фірми під час торгів з купівлі нежитлового приміщення у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.