Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мережі електропостачання

Понеділок, 21 серпня 2023, 12:33

Дві фірми змовились під час закупівлі з реконструкції мереж електропостачання у Львові

мережі електропостачання

АМКУ розпочав справу щодо змови двох компаній, які змовились під час торгів з реконструкції внутрішньомайданчикових мереж електропостачання у Львові.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Антимонопольний комітет встановив змову між ТОВ "Вілком Монтаж" та ТОВ "Світлобуд-Монтаж" під час їхньої підготовки та участі у трьох закупівлях послуг з реконструкції внутрішньомайданчикових мереж електропостачання у Львові.

"ТОВ "Вілком Монтаж" та ТОВ "Світлобуд-Монтаж", всупереч ЗУ "Про публічні закупівлі", узгоджували свої дії, про що свідчить, зокрема, наявність між ними господарських відносин, фінансова допомога одне одному та розташування за однією адресою.

У зв’язку з цими та іншими виявленими фактами, Адміністративна колегія Західного МТВ 10 серпня 2023 року визнала дії ТОВ "Вілком Монтаж" та ТОВ "Світлобуд-Монтаж" порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції – вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів" – йдеться у повідомленні.

АМКУ 10 серпня 2023 року звинуватив підприємства у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. За змову ТзОВ "Вілком Монтаж" та ТзОВ "Світлобуд-Монтаж" оштрафували на 204 000 грн для кожного окремо.

Додамо, раніше АМКУ виявив, що дві фірми змовилися під час проведення тендеру з закупівлі піску та щебню для "Львівгазу", а також звинуватив у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції дві фірми під час торгів з купівлі нежитлового приміщення у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.