Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

балкон у Львові

Середа, 23 серпня 2023, 15:32

Депутати вимагають від Садового обстежити всі балкони у Львові

балкон у Львові

Депутатка Анастасія Окряк скерувала до міськради протокольне доручення з вимогою провести обстеження усіх балконів у Львівській МТГ.

Про це повідомила депутатка Львівської міської ради від фракції Європейська Солідарність Анастасія Окряк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 23 серпня, Анастасія Окряк скерувала до Львівської міської ради протокольне доручення з вимогою провести обстеження усіх балконів у Львівській МТГ.

Зокрема, депутатка вимагає від міськради:

- провести обстеження усіх балконів у Львівській територіальній громаді та розробити детальний, покроковий план щодо ремонту балконів, які є в аварійному стані;

- надати звіт щодо кількості балконів в незадовільному та аварійному стані;

- зафіксувати дату початку ремонтних робіт в межах програми співфінансування;

- надати детальний звіт, щодо виконання програми співфінансування ремонту балконів будинків, які розташовані в історичному ареалі міста у період 2021-2023 років;

- кількість заявок від мешканців 2020-2021 років та інформація про те, коли управління охорони історичного середовища планує приймати заявки 2022-2023 років;

- деталізований відсоток, який сплачуватиме мешканець, у рамках програми співфінансування ремонту балконів;

- у перший тиждень кожного місяця проводити звіт відповідального чиновника Львівської міськради щодо успіхів програми співфінансування ремонту балконів.

Нагадаємо, 13 серпня на вул. Під Дубом, 2 обвалився балкон квартири на четвертому поверсі, де в цей час перебував 43-річний власник житла. Чоловік загинув. Через це у місті розпочали обстеження балконів, які виходять на проїзні частини та тротуари.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.