Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор у Львові

Середа, 30 серпня 2023, 09:55

У Львові не працюватимуть світлофори на перехресті Сахарова – Вітовського – Коперника

світлофор у Львові

У місті розпочинають роботи із заміни опор для світлофорів, які визнали аварійними.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 серпня, фахівці ЛКП "Львівавтодор" розпочинають роботи із заміни опор для світлофорів на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника.

Через це з 10.00 год тут не працюватимуть світлофори. Триватимуть ці роботи орієнтовно кілька днів.

"У Львові триває масштабна заміна світлофорних опор та консолей. Наразі підрядна організація, з якою уклало договір ЛКП "Львівавтодор", виконує роботи із оновлення металоконструкцій на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника. Тому цей світлофорний об’єкт орієнтовно з 10:00 год буде вимкнений та тимчасово не працюватиме" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Після заміни опор для світлофорів на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника планують приступити до оновлення світлофорних опор на перехрестях вул. Листопадового Чину – Університетська, вул. Тершаковців – Костя Левицького та вул. Пекарська – Тершаковців.

Нагадаємо, у місті розпочали роботи із заміни опор для світлофорів, які визнали аварійними. Загалом планують замінити близько 100 таких опор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.