Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр національно-патріотичного виховання

city-adm.lviv.ua

Четвер, 31 серпня 2023, 12:54

На Сихові відкрили центр національно-патріотичного виховання для школярів

центр національно-патріотичного виховання

У Львові відкрили другий центр національно-патріотичного виховання для школярів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 30 серпня, на Сихові запрацював центр національно-патріотичного виховання, в якому школярів по-новому навчатимуть військової справи та домедичної допомоги.

"Центр національно-патріотичного виховання повністю обладнаний всім необхідним, щоб вчити дітей військової справи, домедичної допомоги, тактичної допомоги, орієнтування, розміновування. Тут є окремі приміщення для кожного з цих занять: є тир, зразки зброї, манекени тощо. Сюди набрали окремий штат кваліфікованих спеціалістів. В цьому центрі учні багатьох шкіл району якісно вивчатимуть предмет "Захист України" замість застарілих предметів ДПЮ" – наголосив начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Орієнтовна вартість облаштування такого центру – 2 млн грн.

Нагадаємо, на базі закладів загальної середньої освіти Львівської МТГ відкриють 12 центрів національно-патріотичного виховання. Станом на сьогодні вже функціонує два такі центри: один – в Галицькому районі та цей – у Сихівському. До жовтня відкриють ще п’ять.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.