Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗУСДМЦ

loda.gov.ua

П'ятниця, 1 вересня 2023, 12:40

Комісія Львівської облради погодила об'єднання Охматдиту та ЗУСДМЦ

ЗУСДМЦ

Комісія з питань охорони здоров’я підтримала об’єднання двох обласних дитячих лікарень та створення центру дитячої медицини.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської облради на своєму засіданні підтримала об'єднання Львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит" з Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром та створення на їх базі єдиної багатопрофільної дитячої лікарні національного рівня – надкластерної лікарні "Клінічний центр дитячої медицини".

Проєкт рішення про об’єднання лікарень депутати мають ще затвердити на сесії обласної ради.

Крім цього, депутати вирішили приєднати до Львівської обласної клінічної лікарні Львівську обласну лікарню відновного лікування №3, яка надає послуги з реабілітації хворих, та реорганізували Львівське обласне патологоанатомічного бюро шляхом приєднання до КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня".

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я затвердило спроможну мережу госпітального округу Львівщини, згідно з якою дитяча лікарня "Охматдит" отримає статус надкластерної лікарні лише за умови об'єднання з Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром.

Загалом до госпітального округу Львівщини включили 37 лікарень. 

Додамо, у травні цього року в області завершили формування госпітального округу, а у квітні цього року комісія облради узгодила пропозиції до плану розвитку госпітального округу Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.