Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Резніков

Фб Резнікова

Понеділок, 4 вересня 2023, 12:07

Міноборонець Резніков готується до відставки

Олексій Резніков

Олексій Резніков подав до Верховної Ради заяву про відставку з посади міністра оборони України.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олексій Резніков подав до Верховної Ради заяву про відставку з посади міністра оборони України і заявив, що готовий прозвітувати щодо своєї роботи на цій посаді.

"На виконання рішення президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку. До звіту готовий" – написав Резніков.

Зазначимо, у листопаді 2021 року Верховна Рада призначила уродженця Львова Олексія Резнікова новим міністром оборони. До цього він очолював Міністерство із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Резніков у вересні 2019 року став представником України у Мінській групі та був одним із дієвих членів української делегації на зустрічі "Нормандської четвірки" у Парижі.

З листопада 2018 року проводив юридичну практику як партнер "Юридичної фірми "Астерс". Два роки він входив до складу Вищої ради юстиції, куди його призначили від з'їзду адвокатів.

Двічі Резніков проходив до Київської міської ради: у 2008 році з "Блоком Катеринчука", у 2014 – з партією "Удар" Віталія Кличка. Був заступником міського голови Віталія Кличка у 2014 році, а в березні 2016 року став заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення повноважень з питань самоврядування. У вересні 2018 року Кличко звільнив Резнікова з цієї посади.

У 2020 році Резніков заробив 10 млн грн та став власником двох офшорних компаній.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.