Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Четвер, 7 вересня 2023, 15:31

У Львові відкрили два паркувальні майданчики на 42 місця

паркування у Львові

На вул. Долинського і вул. Хімічній запрацювали нові паркувальні майданчики.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

У Львові запрацювали два нові майданчики для платного паркування авто на вул. Долинського, 2-10 і на вул. Хімічній, 1-5 загальною кількістю 42 місця.

Обидві парковки розташовані у 4-й зоні паркування. На майданчиках облаштовано по 21 паркомісце, з них 3 – для осіб з інвалідністю.

Майданчики працюватимуть з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год. Тариф паркувальної сесії діє відповідно до зональності майданчика – 5 грн/год. Натомість для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до паркувального майданчика, діють пільгові абонементи або пільговий тариф за 3 грн/год.

"Вчора, 6 вересня, запрацював паркувальний майданчик ЛКП "Львівавтодор" на вул. Долинського (буд. №2 – №10). Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Замарстинівській, 36 (біля магазину "Овації")

А від сьогодні, 7 вересня, розпочинає роботу майданчик на вул. Хімічній (буд. №1-5, буд. №4). Термінали EasyPay для оплати готівкою: на вул. Хімічна, 22 (біля аптеки "Знахар") та Замарстинівська, 43 (супермаркет "Рукавичка") –наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, незабаром у Львові відкриють 20 нових паркувальних майданчиків на 532 місця.

Додамо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.