Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

автобуси "Електрону"

Вівторок, 12 вересня 2023, 10:58

Львівський Електрон постачатиме автобуси до Ужгорода

автобуси "Електрону"

Львівський "Завод ЕлектронМаш" виграв тендер на виробництво 13 автобусів для Ужгорода за 126 мільйонів гривень.

Львівське ТзОВ "Завод ЕлектронМаш" перемогло у тендері  у системі ProZorro з закупівлі для пасажирських автобусів для КП "Ужгородський муніципальний транспорт".

Зокрема, підприємство до 31 серпня 2024 року має поставити до Ужгорода 13 12-метрових пасажирських низькопідлогових автобусів за 126 500 грн.

Участь в аукціоні взяли три компанії, пропозиція львівського підприємства виявилась найнижчою. Натомість очікувана вартість закупівлі, яку встановило ужгородське комунальне підприємство, становила 137 320 447 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Завод ЕлектронМаш" входить до ПАТ "Концерн "Електрон" та створене у 2012 році у Львові, займається виробництвом автотранспортних засобів. Директором підприємства є Василь Пецух, який також очолює й інші підприємства "Електрону".

Додамо, Львівська міськрада закуповує автобуси та електротранспорт у заводу "Електрон". У 2021 році до Львова прибув другий з десяти п'ятисекційних трамваїв "Електрон", куплених в кредит за кошти Європейського інвестиційного банку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.