Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Замлинський

Понеділок, 18 вересня 2023, 12:21

Замлинського звільнили з посади заступника міністра оборони

Ростислав Замлинський

Уряд звільнив ексзаступника начальника Львівської ОДА Ростислава Замлинського з посади заступника міністра оборони України.

Про це повідомляє Кабінет міністрів України у Telegram.

Сьогодні, 18 вересня, на своєму засіданні Кабінет міністрів звільнив з посад 6 заступників міністра оборони та держсекретаря міністерства.

Зокрема, звільнили:

- Гаврилова Володимира з посади заступника міністра оборони України;

- Замлинського Ростислава з посади заступника міністра оборони України;

- Маляр Ганну з посади заступника міністра оборони України;

- Шарапова Дениса з посади заступника міністра оборони України;

- Шевченка Андрія з посади заступника міністра оборони України з питань європейської інтеграції;

- Дейнегу Віталія з посади заступника міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Зазначимо, Ростислав Замлинський, якого у січні 2022 року уряд призначив на посаду заступника міністра оборони, з березня 2020 року до 24 листопада 2021 року був першим заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій (тоді відомство очолював Олексій Резніков).

Ростислав Замлинський працював першим заступником голови Львівської ОДА з червня 2015 року по 2019 рік. З 11 червня 2019 року він тимчасово став очільником Львівської облдержадміністрації, а у липні 2019 року написав заяву на звільнення.

До цього він був радником патронатної служби апарату Львівської ОДА, начальником Державної фінансової інспекції в Рівненській області Державної фінансової інспекції України (2014-2015 рр.) та очолював "ЕлектронМаш" дочірнього підприємства ПАТ "Концерн Електрон" у Львові (2013-2014 рр).

Навчався Замлинський у Львівській комерційній академії.

Додамо, у вересні Верховна Рада відправила у відставку міністра оборони України Олексія Резнікова та призначила на цю посаду Рустема Умєрова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.