У Львові через російську атаку змінили курсування п'яти маршруток

Вівторок, 19 вересня 2023, 11:39

П'ять міських автобусів оминають перекриту ділянку вул. Городоцької по вулицях Збиральній та Авіаційній.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 11:00 год вул. Городоцька у Львові перекрита на ділянці від вул. Збиральної і до кільця. У зв’язку з цим маршрутки №14, №21, №52, №84 та №92 продовжують курсувати зі змінами.

Зокрема, автобуси №14, №21, №84 оминають закриту ділянку по вул. Збиральній в обидвох напрямах. Натомість автобуси №52 та №92 у напрямі зі Львова їдуть по вул. Збиральній, а до Львова – по вул. Авіаційній.

"У зв’язку з вимушеним об’їздом, на цих п’ятьох маршрутах є затримки руху. Просимо пасажирів поставитися до цього з розумінням. Як тільки вул. Городоцьку відкриють для проїзду, автобуси відновлять рух за звичними маршрутами" – зазначив керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові, де знаходилась гуманітарна допомога від Римсько-католицької церкви.

Внаслідок цієї атаки постраждав 26-річний чоловік, якого з переломом ноги госпіталізували до лікарні, а також загинув працівник складу. До гасіння пожежі залучили 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

Мітки: вул Городоцька, Львів, львівські маршрутки, новини львова, перекриття руху