Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Середа, 20 вересня 2023, 12:59

У Львові відкрили новий паркувальний майданчик на 26 місць

паркування у Львові

На вул. Івасюка запрацював новий паркувальний майданчик.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 20 вересня, у Львові запрацював новий майданчик для платного паркування авто, загальною кількістю 26 паркомісць, 3 з них – для осіб з інвалідністю.

Майданчик розташований на вул. Івасюка, 3-19 у 3 зоні паркування.

Відповідно до результатів конкурсу, оператором паркувального майданчика стало ЛКП "Львівавтодор". Майданчик працюватиме з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год. Тариф: 10 грн/год.

Крім того, діє загальний абонемент на паркування, а також пільговий абонемент і пільговий тариф за 3 грн/год – для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до майданчика. 

"Вартість можна сплатити готівкою через термінал EasyPay на вул. Листопадового Чину, 11 (магазин "Маркет"). Безготівково: відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Додамо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.