Львівська облрада замовила техобслуговування чотирьох автівок за 80 тисяч

Середа, 27 вересня 2023, 16:15

Львівська облрада замовила за 80 тисяч гривень технічне обслуговування чотирьох своїх автівок.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило тендер у системі ProZorro на обслуговування автомобілів, що переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 2 жовтня, а очікувана вартість послуг становить 80 000 грн.

Згідно з закупівлею, до кінця цього року переможець торгів має надати Львівській облраді 96 послуг з поточного ремонту та технічного обслуговування чотирьох авто, які перебувають на балансі Львівської обласної ради. Йдеться про авто Chery Tiggo 7 1.5 TCI, Chery Tiggo 4 1.5 CVT,  KIA Optima 1.7D LX 4dr 7DCT та Volkswagen Multivan.

У закупівлі вказано, що запасні частини, вузли та агрегати, що використовуватимуться під час обслуговування авто, включаються у вартість наданих послуг. Вони повинні бути новими, оригінальними або їх еквівалентами та сертифікованими державними органами сертифікації.

Додамо, КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування" володіє 3-поверховим паркінгом на вул. Винниченка, де облаштовані безплатні паркомісця для чиновників і депутатів.

Мітки: ProZorrо, авто, закупівлі, новини львова, обслуговування, Управління майном спільної власності Львівської обласної ради