Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

паркування у Львові

Вівторок, 26 вересня 2023, 13:05

У Львові відкрили два паркувальні майданчики на 77 місць

паркування у Львові

На вул. Японській і вул. Братів Міхновських запрацювали нові паркувальні майданчики.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради. 

Вчора, 25 вересня, у Львові запрацювали два нові майданчики для платного паркування авто на вул. Японській та на вул. Братів Міхновських загальною кількістю 77 місць.

Паркувальні майданчики розташовані у 3-й та 4-й зонах паркування. На майданчику на вул. Японській облаштували 27 паркомісць, з яких 3 – для осіб з інвалідністю, а на вул. Братів Міхновських – 50 паркомісць, з яких 5 – для осіб з інвалідністю. 

На вул. Японській тариф паркування діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год, а на вул. Братів Міхновських – 5 грн/год. Вони працюватимуть з понеділка до п'ятниці з 8:00 до 20:00 год. Оператором обох паркувальних майданчиків є ЛКП "Львівавтодор".

"Оплатити можна і безготівково – відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через вебсторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP. Крім того, діє загальний абонемент на паркування, а також пільговий абонемент і пільговий тариф за 3 грн/год – для мешканців будинків, безпосередньо прилеглих до майданчика" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Додамо, у міськраді пропонують підняти тарифи на паркування у Львові та зробити його платним у всіх зонах й у вихідні дні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.