Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Вівторок, 10 жовтня 2023, 09:31

Російські окупанти випустили по Україні 36 безпілотників

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 36 дронів Shahed, з них 27 збили сили ППО.

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні вночі, 10 жовтня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 36 безпілотників Shahed-136/131.

Протиповітряною обороною було збито 27 дронів.

"У ніч на 10 жовтня 2023 року російські окупаційні війська атакували південь України 36 ударними БпЛА типу Shahed. Пуски здійснювались із мису Чауда (ТОТ Крим).

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 27 Shahed-131/136 у межах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей" – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, внаслідок цієї атаки пошкоджена логістична інфраструктура на Одещині.

Додамо, 21 вересня внаслідок російської атаки три ракети влучили у промислові об'єкти в Дрогобичі. А 19 вересня російські окупанти випустили по території Львівщини безпілотники Shahed, 3 з яких влучили у промислові склади у Львові. Внаслідок цієї атаки постраждав 26-річний чоловік, якого з переломом ноги госпіталізували до лікарні, а також загинув працівник складу.

Тоді у міськраді Львова заявили, що у промислових складах, куди поцілили російські безпілотники, знаходилась гуманітарна допомога від Римсько-католицької церкви.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.