Зміст статті

13 жовтня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 81)

Деяка українська попмузика під час війни з росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними війні.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Тонка

Зорі, здається, нарешті змилосердились над гуртом Тонка та зійшлися воєдино у саунді, ліриці та атмосфері, хоча речитатив тут трохи зайвий. А що вони роблять на лейблі Енко, то це взагалі загадка.

Skofka

Немає жодної різниці під кальяном Скофка чи під грибами. Його одноманітне бубоніння під ніс без жодного особливого сенсу вкотре демонструє усю красу прострації коуча Клименка.

tim sonechko

Рнб-версія Паліндрома у руках саундпродюсера Zbaraski. Наче все норм, але коли починає поспішати, то виникає той безалкогольний шлейф творчості юнака Tery.

Ganna

Вокалізи лише підносять цю міфічну територію подвигу ген догори, а ось профанні слова лише навіщось псують усе відразу.

Mykola Vynar

Схоже, що діси якимсь дивним чином надихаються місцевих реперів на щось цікаве. Куди згодом все це щезає на нормальних треках, хз?

Довгий Пес

Довгий Пес довго трусить гривою моралізму замість того, щоб просто відійти трохи вбік та дати дорогу своєму фітоносцю.

Артем Пивоваров

Неошароварний варвар Пивоваров з орієнтальними плачами над поезією Василя Симоненка у руках бездонного пафосу. Господи, яка ж це несамовита нудота.

ЛТК

Міжгалактичний фанк для всіх дискотек з нагоди бабиного літа. Якраз вийшов альбом новозеландського гурту Leisure, а ось новий Roosevelt так собі.

alyona alyona

Новий кулінарний кічок від домотканої псевдореперки alyona alyona. Раніше був мамин суп, а тепер – бабусин хліб. А якщо альона ще приймає замовлення додому, то мона їй замовити трек про печиво бабуні Шелдона? Мона?

Chechmek

Глючна мандрівка химерними територіями з брейковим привітом саксофоністу Бармалію.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.