Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авто

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 15:11

Київська фірма здійснюватиме техобслуговування автівок Львівської облради

авто

Львівська облрада замовила за 80 тисяч гривень технічне обслуговування чотирьох своїх автівок у ПрАТ "Галичина-авто".

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради провело тендер у системі ProZorro на обслуговування автомобілів, що переможець тендеру має здійснювати до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 2 жовтня, участь у ньому взяла компанія ПрАТ "Галичина-авто" з власною пропозицією у 78 712,66 грн, яку й обрали переможцем торгів. Натомість очікувана вартість послуг становила 80 000 грн. 

Згідно з закупівлею, до кінця цього року переможець торгів має надати Львівській облраді 96 послуг з поточного ремонту та технічного обслуговування чотирьох авто, які перебувають на балансі Львівської обласної ради. Йдеться про авто Chery Tiggo 7 1.5 TCI, Chery Tiggo 4 1.5 CVT,  KIA Optima 1.7D LX 4dr 7DCT та Volkswagen Multivan. 

У закупівлі вказано, що запасні частини, вузли та агрегати, що використовуватимуться під час обслуговування авто, включаються у вартість наданих послуг. Вони повинні бути новими, оригінальними або їх еквівалентами та сертифікованими державними органами сертифікації.

За даними аналітичної системи YouControl, ПрАТ "Галичина-авто" зареєстроване у Львові з 2004 року, займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів. Фірма належить київській фірмі ПАТ "Українська автомобільна корпорація", яка наразі перебуває у стані припинення й власником якої є киянин Васадзе Таріел. 

Додамо, КП ЛОР "Підприємство автотранспортного обслуговування" володіє 3-поверховим паркінгом на вул. Винниченка, де облаштовані безплатні паркомісця для чиновників і депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.