Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вигул собак

Середа, 18 жовтня 2023, 15:41

Комунальне підприємство опікується лише трьома вигульними майданчиками у Львові

вигул собак

ЛКП "Лев" за кошти міського бюджету обслуговує три тренувально-вигульні майданчики для собак у Львові.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит депутатки Вікторії Довжик.

У міськраді Львова на запит Вікторії Довжик щодо упорядкування місць для вигулу собак у Львові заявили, що ці ділянки не є у користуванні ЛКП "Лев".

"Ухвалою Львівської міської ради від 11.07.2019 №5330 "Про затвердження видів та переліку місць (локацій) для вигулу собак у м. Львові" затверджено види місць для вигулу і тренування собак у Львові, а також затверджено перелік місць (локацій) прогулянкових маршрутів, вигульних і тренувально-вигульних майданчиків для собак на території м. Львова. Вищевказаною ухвалою не передавались землі територіальної громади у відповідних районах Львівської МТГ у користування ЛКП "Лев" – йдеться у відповіді на запит.

Натомість комунальне підприємство, відповідно до ухвали міськради від 19 вересня 2019 року "Про затвердження Програми створення інфраструктури для належного вигулу собак у м. Львові на 2019-2023 роки", опікується трьома тренувально-вигульними майданчиками для собак, утримання яких фінансується з міського бюджету Львова.

Це майданчики на вул. Промисловій, 56, у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького та на вул. Стрийській, 75.

"Виконавцем Програми та замовником робіт з облаштування майданчиків для вигулу собак є ЛКП "Лев", який здійснює облаштування за кошти бюджету
розвитку бюджету Львівської МТГ.

Після облаштування майданчика для вигулу собак ЛКП "Лев" бере його на баланс та обслуговує за кошти загального фонду бюджету Львівської МТГ  відповідно до Програми. На даний час в межах реалізації Програми було облаштовано три тренувально-вигульні майданчики для собак: на вул. Промисловій, 56, Центральний парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького та на вул. Стрийська, 75" – наголосили у міськраді.

Нагадаємо, нещодавно у місті обрали нового в.о. директора ЛКП "Лев".

Додамо, у лютому цього року ЛКП "Лев" замовило за 447 тис. грн прибирання й утримання вигульних майданчиків та прогулянкових маршрутів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.