Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Христина Соловій

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 16:04

Лукаві любчики Жадан і Соловій намахали львівських ченців заради лесбійської любови

Христина Соловій

Львівська парафія святого Андрія УГКЦ впросить Христину Соловій та Сергія Жадана видалити кліп на пісню "Серце", який знімали у храмі.

Про це повідомляє Парафія святого Андрія отців Василіян УГКЦ на своїй сторінці у Фейсбуці.

Отці храму УГКЦ Святого Андрія у Львові звернулися до Христини Соловій та Сергія Жадана з проханням видалити кліп на пісню "Серце", зйомки якого проходили у цьому храмі та у якому є кадри з поцілунком двох дівчат.

У храмі заявили, що кліп пропагує антихристиянські цінності та порушує сценарій, який для ознайомлення представили отцям храму.

Крім цього, звернення з цього приводу оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбуці ієромонах УГКЦ Юстин Бойко, який заявив про те, що цей кліп пропагує ЛГБТ-ідеологію.

"Є дві дівчини, які між собою цілуються. Це така символічна підтримка ЛГБТ-ідеології. Показано любов, яка є лесбійською... Образи, які супроводжують слова цієї пісні є такими, суперечать християнській моралі. Використовувати храм Божий в таких двозначних цілях не личить" – наголосив Юстин Бойко.

Зазначимо, сьогодні гурт "Жадан і Собаки" випустили спільну пісню "Серце" та кліп зі співачкою Христиною Соловій. Слова пісні написав Сергій Жадан, а музику – Христина Соловій.

В описі до відеокліпу вказано, що це – "маніфест любові до світу, яка проростає з чесності та розуміння його недоліків і вад. Це відверта і зрозуміла історія кохання двох людей, за якою ховаються відданість і сміливість".

Рецензія Варіантів на новий альбом Сергія Жадана "Skovorodance" (2023). Рецензія Варіантів на останній альбом Христини Соловій "Rosa Ventorum II" (2021).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.