Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

lvivrada.gov.ua

Середа, 15 листопада 2023, 15:39

30 ветеранів отримали ваучери для свого бізнесу від міста

Петро Адамик

У Львівській міській раді відбулося вручення бізнес-ваучерів ветеранам та їхнім родинам.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

У понеділок, 13 листопада, відбулося вручення бізнес-ваучерів ветеранам та їхнім родинам у Львівській міській раді. У заході взяли участь депутати фракції Європейська Солідарність Петро Адамик, Анастасія Окряк, Михайло Дідух, Володимир Гой та Роман Грицевич.

"Наша мета – допомогти ветеранам адаптуватись до життя після завершення служби у Збройних Силах України, надати їм можливість отримати нову кваліфікацію та працю" – розповідає голова фракції ЄС Петро Адамик.

"Ми прагнемо використати досвід та навички наших ветеранів, які вони здобули під час служби в ЗСУ, для розвитку громади Львова. Ветерани та їхні дружини зможуть скористатися фінансовою допомогою для придбання обладнання, сировини, матеріалів, комплектуючих; придбання, оренди, ремонту нерухомого майна, транспорту; закупівлі ліцензійного програмного забезпечення; навчання та/або консультації з питань започаткування та ведення бізнесу.

Дякуємо всім, хто допомагає родинам наших ветеранів. Я також хочу побажати успіху всім, хто скористається цими можливостями та реалізує свої мрії" – додав Адамик.

Нагадаємо, ще у липні під час сесії Львівської міської ради депутати проголосували за надання ваучерів для ветеранів і ветеранок та їхніх дружин або чоловіків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.