Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сонячна електростанція

Середа, 15 листопада 2023, 12:57

Кам’янка-Бузька продовжила терміни обговорення зі зведення нової сонячної електростанції

сонячна електростанція

Кам’янка-Бузька міськрада перенесла час проведення громадських слухань щодо будівництва сонячної електростанції поблизу села Батятичі.

Про це йдеться на сайті Кам’янка-Бузької ОТГ Львівського району.

Кам’янка-Бузька міська рада оголосила про проведення громадських слухань щодо детального плану території для будівництва сонячної електростанції, яка знаходитиметься за межами села Батятичі на території Кам’янка-Бузької ОТГ.

Замовником детального плану території є Кам’янка-Бузька міськрада, а розробником – ТОВ "Центр планування території".

Громадське обговорення детального плану триватиме з 15 листопада по 15 грудня цього року, а громадські слухання заплановані на 18 грудня, хоча попередньо вони мали відбутися 2 жовтня.

У міськраді Кам'янка-Бузької не вказано, хто саме буде зводити цю електростанцію, однак ще наприкінці грудня минулого року на території Кам'янка-Бузької ОТГ ТОВ "Енергоінвест" вже запустило сонячну електростанцію, орієнтовною потужністю 996 кВт.

За даними аналітичної системи YouControl, кінцевим бенефіціарним власником створеної у 2003 році компанії ТОВ "Енергоінвест", що займається виробництвом електроенергії, є батько начальника Львівської ОВА Максима Козицького Зіновій Козицький.

Додамо, раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.