Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВНЗ Львова

Понеділок, 20 листопада 2023, 14:35

Цьогоріч понад 100 студентів львівських вишів отримають премії з обласного бюджету

ВНЗ Львова

З обласного бюджету виділять 1,3 мільйона гривень на премії для студентів закладів вищої освіти Львівщини у 2023 році.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 1091/0/5-23ВА від 14 листопада 2023 року.

Максим Козицький розпорядився призначити обласні премії для студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти Львівщини у 2023 році на загальну суму у 1 283 380 грн.

"З метою створення умов для розвитку творчого та інтелектуального потенціалу талановитої молоді, стимулювання мотивації до науково-дослідної діяльності та опанування інноваційними технологіями зобов'язую призначити у 2023 році студентам закладів фахової передвищої та вищої освіти Львівщини обласні премії" – вказано у розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, йдеться про такі премії:

- премія обласної державної адміністрації та обласної ради для студентів закладів вищої освіти Львівщини у 2023 році – 42 премії на 12 460 гривень кожна; 523320

- премія імені В’ячеслава Чорновола для студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти Львівщини у 2023 році – 61 премія на 12 460 гривень кожна.

Козицький доручив департаменту фінансів Львівської ОВА виділити з обласного бюджету кошти на виплату премій, а департаменту освіти і науки – забезпечити їх виплату.

Нагадаємо, у серпні цього року Львівська ОВА виділила ЛНМУ імені Данила Галицького 9,2 мільйона гривень на закупівлю обладнання для стоматологічного центру, а також львівські виші отримають майже 3 мільйони гривень на реалізацію інноваційних проєктів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.