Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

каналізація

Четвер, 23 листопада 2023, 13:10

З бюджету Львова виділили понад 700 тисяч на очищення дощової каналізації Сихова та річки Зубра

каналізація

Сихівська РА замовила очищення дощової каналізації й відновлення санітарного стану річки Зубра за 724 тисячі гривень у ЛМКП "Львівводоканал".

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела тендер у системі ProZorro на заходи щодо відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Зубра (очищення дощової каналізації), які переможець тендеру має здійснити до 15 грудня 2023 року.

Аукціон стартував 8 листопада, участь у ньому взяло лише комунальне підприємство "Львівводоканал", що запропонувало виконати всі роботи за 724 500 грн. Натомість очікувана вартість послуг становила 750 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має обстежити та очистити дощову каналізаційну мережу в межах річки Зубра, а також каналізаційні колектори по вул.Пасічна (від вул. Зелена (ДБК) до вул. Пимоненка), на вул. Гориня (Скрипника), вул. Драгана, вул. Вернадського (від буд. №16 до буд. № 42), проспекті Червоної Калини (від буд. №60 до буд. №112, на вул. Освицька – вул. Лісна, вул. Луганська,  вул.Рахівська, вул.Простора – вул. Пирогівка.

У документі також зазначено, що виконавець обов’язково повинен мати техніку, а саме:

- екскаватор з місткістю ковша не менше 0,25 м³;

- автомобіль-самоскид, вантажопідйомність не менше 5 т;

- автомобіль для перевезення працівників.

Дордамо, у 2020 році у Львові створили робочу групу для упорядкування долини річки Зубра у районі ринку "Шувар".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.