Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

світлофор

Четвер, 23 листопада 2023, 12:31

Біля автовокзалу на Стрийській на декілька днів вимкнули світлофори

світлофор

Вимкнення світлофорів проводитиметься ситуативно – лише на час виконання ремонтних робіт.

Про це повідомляє ЛКП "Львівавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, 23 листопада, фахівці ЛКП "Львівавтодор" розпочали роботи із заміни опори для світлофора на перехресті вул. Стрийська – вул. Вернадського (біля автовокзалу).

Через це декілька днів тут не працюватиме світлофор.

"Об 11:30 год. 23 листопада дані світлофори вимкнено у зв’язку з роботами, пов’язаними зі заміною критично зношених опор. Вимкнення світлофорів проводитиметься ситуативно – лише на час виконання робіт. Триватимуть роботи орієнтовно декілька днів, про завершення – повідомимо додатково" – йдеться у повідомленні.

 
 
Працівники ЛКП "Львівавтодор" будуть демонтовувати світлофорне обладнання зі старих опор, встановлювати його на нові металоконструкції, які вже облаштувала підрядна організація, та перепідключати.

Нагадаємо, у місті розпочали роботи із заміни опор для світлофорів, які визнали аварійними. Загалом планують замінити близько 100 таких опор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.