Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Юрій Моравецький

Фб Ю. Моравецького

Неділя, 3 грудня 2023, 12:12

Юрія Моравецького обрали президентом Львівської обласної федерації велоспорту

Юрій Моравецький

Юрий Моравецький також є депутатом Львівської міськради, організатором відомих змагань для роверистів, які відбуваються у нашому місті.

Вчора, 2 грудня, відбулася звітно-виборча конференція Львівської обласної федерації велоспорту (ЛОФВС), на якій було обрано нове керівництво організації. 

За результатами голосування, на посаду президента ЛОФВС обрали Юрія Моравецького, який очолював федерацію у попередньому терміні олімпійського циклу.

Про це повідомила пресслужба ЛОФВС.

Юрій Моравецький висловив подяку всім делегатам за довіру та підтримку, а також наголосив на важливості подальшого розвитку велосипедного спорту на Львівщині. Він відзначив, що ЛОФВС має багато досягнень, якими може пишатися, та багато планів на майбутнє.

На конференції  були обговорені всі питання порядку денного, зокрема затвердження звітів про роботу федерації у 2023 році та визначення напрямків діяльності на наступний рік. Крім того, були нагороджені члени ЛОФВС подяками за вагомий внесок у розвиток велосипедного спорту. Серед них були відомі велосипедисти, тренери, судді, спонсори та партнери федерації.

Львівська обласна федерація велоспорту є однією з найактивніших та найуспішніших регіональних федерацій в Україні. Вона займається популяризацією та розвитком велосипедного спорту у всіх його видах, а також організацією та проведенням змагань різного рівня. ЛОФВС також підтримує талановитих велосипедистів, які представляють Львівщину на національних та міжнародних змаганнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.