Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Ропяк

Фб ЄС Львів

Четвер, 14 грудня 2023, 11:13

Ропяк став депутатом Львівської міськради

Володимир Ропяк

Володимир Ропяк став новим депутатом Львівської міськради 9 скликання.

Сьогодні, 14 грудня, на сесії Львівської міської ради, згідно з постановою Львівської міської територіальної виборчої комісії, склав присягу новий депутат міськради Володимир Ропяк від фракції Європейська Солідарність.

Зазначимо, Володимир Ропяк став депутатом Львівської міськради замість Юрія Ломаги, який помер у жовтні цього року. 

Зазначимо, Володимир Ропяк з 2019 року є помічником народного депутата від Європейської солідарності Олега Синютки. Він був  депутатом Львівської міської ради 7-го скликання (2015-2019 роки).

З 2014 року Ропяк працював у відділенні сімейної медицини №2 Комунальної першої міської поліклініки Львова, був лікарем загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства "1-а міська поліклініка міста Львова".

У 1999-2014 роках він був профоргом дитячо-поліклінічного відділення Комунальної першої міської поліклініки Львова. Закінчив Львівський медичний інститут (тепер Національний медичний університет ім. Данила Галицького) за спеціальністю "лікар-педіатр".

У 2017 році Володимир Ропяк задекларував 75 тис. грн доходу та 260 тис. грн готівки.

Додамо, у квітні цього року новими депутатами Львівської міськради стали Ірина Бжезінська та Тарас Репицький замість Юрія Гриніва та та Ігоря Шолтиса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.