Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

П'ятниця, 15 грудня 2023, 10:03

Топові фітнес-клуби Львова погодилися працювати за програмою безкоштовних абонементів для військових

У міськраді налагодили співпрацю з SportLife, Bronx, Олімп та  Три стихії і визначили понад 20 локацій у різних районах міста.

Вчора, 14 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили Програму підтримки військовослужбовців – учасників бойових дій та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Львівської МТГ на оплату послуг фітнес-клубів на 2024-2025 роки.

Згідно з програмою вони зможуть безкоштовно відвідувати фітнес-клуби у Львові. Програма діятиме впродовж двох наступних років – 2024 та 2025.

Як пояснив керівник управління спорту Львова Антон Нікулін, програмою передбачене відшкодування визначеним категоріям витрат на оплату тренажерного залу у розмірі 100% від загальної вартості. Це означає, що визначені категорії можуть приходити у фітнес-клуб, де для них діятимуть спеціальні місячні абонементи, частину яких покривають самі фітнес-клуби. Іншу частину оплачують безпосередньо військовослужбовці або члени сімей загиблих захисників, а наприкінці місяця цю суму на їхні соціальні рахунки відшкодовує управління спорту Львівської міської ради.

Станом на зараз вже налагоджено співпрацю з найбільшими фітнес-центрами Львова (SportLife, Bronx, Олімп, Три стихії) і визначено понад 20 локацій у різних куточках Львова, щоб забезпечити доступність у всіх районах міста.

Учасниками програми можуть стати:

·   військовослужбовці, які проходять військову службу у військових частинах Львівської міської територіальної громади та є учасниками бойових дій;

·   військовослужбовці, які зазнали поранень та травм внаслідок бойових дій;

·   військовослужбовці, які стали особами з інвалідністю І-ІІІ групи внаслідок бойових дій;

·   члени сімей (крім дітей віком до 18 років) загиблих захисників та захисниць України, що загинули внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій.

 Для отримання відшкодування охочі повинні подати документи через ЦНАП в управління спорту Львівської міськради.

Підставою для відмови щодо отримання послуг фітнес-клубів в рамках програми може бути: наявність відкритих або в стадії загоєння ран, потреба постійного медичного супроводу чи протипоказання лікарів.

Раніше повідомляли, що згідно з програмою підтримки, визначили, що послуга складатиме 1000 грн для людини, з них половину оплачує фітнес-клуб, іншу половину міськрада. Загалом, у програмі розраховані кошти на 833 людини відповідно до статистики відвідувань фітнес-центрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.