Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул.Пекарська 59А

візуалізація

П'ятниця, 22 грудня 2023, 12:14

У Львові на Пекарській облаштують новий реабілітаційний корпус

вул.Пекарська 59А

У міськради затвердили проект реконструкції приміщення колишньої УПЦ МП реабілітаційному центру Unbroken.

Про це повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету.

Сьогодні, 22 грудня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради обговорювали містобудівні умови та обмеження, які видав головний архітектор міста.

За його словами, надійшло звернення щодо реконструкції з пристосуванням лікарняного корпусу Б-3 першого територіального медичного об'єднання Львова на вул. Пекарській, 59А

"Цей корпус пропонується для того, щоб там розмістити реабілітацію в рамках реабілітаційного центру Unbroken. Це має бути важлива нова складова даного центру"  – пояснив Антон Коломєйцев.

Нагадаємо, у липні цього року депутати на сесії Львівської міськради вирішили передати у комунальну власність частину приміщень на вул. Пекарській, 59-а, які раніше належали Українській православній церкві Московського патріархату.

Додамо, приміщення передали Першому медичному об'єднанню Львова, яке створить там центр Незламні для лікування та реабілітації воїнів, які постраждали внаслідок російської агресії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.