Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Білогорща

city-adm.lviv.ua

Четвер, 21 березня 2024, 15:21

Ділянку на вулиці Білогорща у Львові продають за 79 мільйонів гривень

вул. Білогорща

У міськраді напрацювали проєкт ухвали, якою планують продати ділянку на вул. Білогорщі для будівництва адміністративно-офісного центру.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 13 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують продати земельну ділянку на вул. Білогорщі у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону.

Згідно з документом, йдеться про ділянку площею 3,5211 га, що знаходиться на вул. Білогорщі у Залізничному районі Львова й перебуває у комунальній власності.

Ділянку, яка належить до земель громадської та житлової забудови й розташована в зоні Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення, планують продати на торгах з подальшим будівництвом тут адміністративних та офісних центрів.

"Включити до переліку земельних ділянок для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах) у формі електронного аукціону окремим лотом земельну ділянку площею 3,5211 га на вул. Білогорщі для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку" – йдеться в ухвалі.

Ділянку на вул. Білогорщі продають за 79 576 860 грн. Як пояснили у міськраді, продаж цієї земельної ділянки дозволить залучити додаткові кошти до міського бюджету та забезпечить ефективне використання земельного фонду.

Нагадаємо, на початку березня цього року міськрада Львова вирішила продати ділянку на вул. Білогорща на аукціоні з майбутнім будівництвом тут торгово-розважального комплексу. 

Додамо, раніше у Львові напрацювали проєкт ухвали про будівництво закладів освіти на вул. Пасічній, про продаж землі на вул. Білогорща для будівництва офісів та адмінбудівель та на вул. Лінкольна для будівництва мультифункціонального спорткомплексу.

Також у міськраді планували дозволити розділити ділянку на вул. Мазепи для будівництва торгово-офісних центрів та житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.