Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

укриття

Середа, 27 грудня 2023, 12:06

Львівські депути збільшили площі трьох укриттів, щоб помістити туди канадські блоки

укриття

Йдеться про ділянки для проектованих укриттів  на просп. Червоної Калини, 2-А, вул. А. Лінкольна − вул. І. Миколайчука, вул. Над Джерелом.

Сьогодні, 27 грудня, на сесії Львівської міськради депутати прийняли ухвалу про надання управлінню з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони Львівської міської ради дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на просп. Червоної Калини, 2-А, вул. А. Лінкольна − вул. І. Миколайчука, вул. Над Джерелом.

"За" проголосували 49 депутатів.

Згідно з рішенням, у Львові вирішили збільшити площу проектованих укриттів для цивільного населення. Зокрема збільшать орієнтовну площу  0,0070 га на площу 0,0136 га за рахунок земель, що не надані у власність або користування з подальшим їх переведенням до земель житлової та громадської забудови.

"У зв'язку з можливістю безкоштовного отримання типових закордонних модульних блоків укриття від Канадського виробника, управлінням архітектури та урбаністики запропоновано збільшити вільну буферну зону довкола проектованих укриттів на вул. Над Джерелом. Модульні укриття закордонного виробника більші за розміром, тому необхідно збільшити площу земельних ділянок для їх влаштування" − йдеться у пояснювальній записці.

Нагадаємо,  у серпні 2022 року, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив облаштування укриття (бомбосховища) у Сихівському районі Львова та забезпечення функціонування тимчасової автостоянки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.