Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 29 грудня 2023, 13:47

Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки у Львові зросла до 24 людей

Львів

Із пошкодженого будинку врятували ще 5 людей.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, 29 грудня, внаслідок ракетної атаки по Львові є руйнування житлових багатоповерхівках, трьох шкіл, садочку, а також пошкоджено багато автомобілів. Раніше повідомлялося про 15 постраждалих та ожного загиблого.

"Станом на 13:00 внаслідок ворожої атаки травмовано 24 людини та один чоловік 1979 року народження загинув. Працівниками ДСНС із пошкодженого будинку врятовано 5 людей. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки та автомобілі" – йдеться у повідомленні.
 
До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучалось 60 рятувальників та 9 одиниць спецтехніки.
 

Нагадаємо, сьогодні близько 5:30 год Львівщину атакували безпілотники, які влучили у об'єкт критичної інфраструктури. Пізніше, під час повітряної тривоги, яка тривала з 07:05 до 09:30 год, Львів зазнав масованої ракетної атаки.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що комісія з надзвичайних ситуацій приймає рішення про повну компенсацію всіх втрат мешканцям.

Він також повідомив, що на відновлення пошкоджених житлових будинків у Львові знадобиться більше місяця. За оновленою інформацією у Львові постраждало 18 житлових будинків, в яких вибило більше 2 тисяч вікон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.