Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Світлана Гринкевич

ФБ Світлани Гринкевич

Четвер, 11 січня 2024, 15:26

Дружина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича звільнилася з Львівської політехніки

Світлана Гринкевич

Професорка написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Про це повідомило "Радіо "Свобода".

Сьогодні, 11 січня, професорка Світлана Гринкевич, дружина підозрюваного в хабарництві бізнесмена Ігоря Гринкевича звільнилася з роботи у Львівській політехніці.

"Дружина львівського підприємця Ігоря Гринкевича – Світлана – написала заяву на звільнення з університету "Львівська політехніка". Як повідомили в університеті, вже підписано наказ про звільнення Світлани Гринкевич з посади професора кафедри маркетингу та логістики"  – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена, одного з найбільших постачальників Міноборони, який пропонував хабар у 500 тисяч доларів одному з керівників Головного слідчого управління Бюро за сприяння у поверненні  майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування. За неофіційними даними, йдеться про постачальника одягу для ЗСУ Гринкевича. 

30 грудня 2023 року йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю застави в розмірі 429 млн 440 тис. гривень.

Голова Львівської ОВА Максим Козицький, заявив, що ніяк не причетний до можливої протиправної діяльності Ігоря Гринкевича в Міноборони, а Міністерство оборони розірве договори з компаніями Гринкевича, якого затримали за хабар.

Вчора, Львівська обласна рада розірвала меморандум з Благодійним фондом, представником якого є львівський бізнесмен Ігор Гринкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.