Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Муніципальна варта

П'ятниця, 12 січня 2024, 11:30

Муніципали Садового охоронятимуть у 2024 році 15 комунальних об'єктів

Муніципальна варта

У місті затвердили перелік об'єктів, які у 2024 році перебуватимуть під наглядом Муніципальної варти.

Сьогодні, 12 січня, виконавчий комітет міськради затвердив перелік комунальних об'єктів Львівської міської ради, охорону громадського порядку та безпеки яких здійснюватиме ЛКП "Муніципальна варта" у 2024 році.

У січні-грудні цього року комунальне підприємство охоронятиме 15 комунальних об'єктів та підприємств міста, його робота фінансуватиметься з бюджету Львова.

"З метою поліпшення роботи Львівської міської ради та її структурних підрозділів, а також комунальних підприємств, установ, організацій через забезпечення безпечних умов для їх функціонування виконавчий комітет вирішив затвердити перелік комунальних об'єктів Львівської міської ради, охорону громадського порядку та безпеки яких здійснює ЛКП "Муніципальна варта" у січні-грудні 2024 року" – йдеться у документі.

Охоронятимуть у 2024 році КНП "Львівське територіальне медичне об'єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" (ТМО №1) на вул. Мазепи, 25, вул. Миколайчука, 9, вул. Навроцького, 23, вул. Пилипа Орлика, 4, вул. Івасюка, 74 у смт Брюховичі  (загалом тут працюватимуть 18 постів охорони), будівлю міської Ратуші (три пости охорони), парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького (один пост охорони), Шевченківський гай (сім постів охорони).

 

Зазначимо, у 2022 році аудитори виявили у ЛКП "Муніципальна варта" втрати на майже 30 млн грн, більшість з яких пішла на зарплату та надбавки працівникам.

Крім цього, у 2023 році у Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про зменшення статутного капіталу ЛКП "Муніципальна варта" на 260 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.