Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 15 січня 2024, 14:23

Козицький почав хвилюватися за маленькі зарплати своїх чиновників

Максим Козицький

Під дію нового закону про зниження зарплат держслужбовців підпадають  майже 600 працівників Львівської ОВА, яким знизять виплати до 50%.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, під дію закону "Про державну службу" та постанову КМУ №1409 підпадають близько 600 працівників Львівської обласної військової адміністрації, за винятком голови, першого заступника та заступників голови, патронатної служби (помічники, радники, консультанти), які не є держслужбовцями. 

"Тепер Уряд пропонує знизити рівень зарплат держслужбовців. Відтак зарплата головного спеціаліста у Львівській ОВА буде 11 тисяч гривень. Ще раз: людина відповідає за важливий напрям роботи на обласному рівні і отримує 11 тисяч гривень. Це нижча зарплата, ніж у фахівця найменш фінансово спроможної територіальної громади у нашій області. Хто залишиться працювати у держструктурах при таких вимогах до роботи і такому рівні зарплат?" – написав Максим Козицький.
 
Він також уточнив, що лише минулого року з Львівської ОВА звільнилися 93 людини. Цього року зниження зарплат працівників ЛОВА становитиме від 36% до 50% залежно від посади.

 

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.