Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Водохреща у Львові

Вівторок, 16 січня 2024, 15:50

Садовий поставив сцену на Водохреща за 27 тисяч гривень

Водохреща у Львові

Львівська міськрада витратила 27 тисяч гривень на встановлення сцени у центрі міста на час проведення Водохреща.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на встановлення сцени на Площі Ринок, 1 у Львові в рамках проведення Загальноміського Водохреща.

Переможцем закупівлі обрали підприємця Олега Масюка, який погодився встановити сцену та її демонтувати після проведення заходу за запропоновану міськрадою ціну у 27 100 гривень.

Як йдеться в закупівлі, департамент "Адміністрація міського голови" замовив лише одну послугу з "встановлення сценічних конструкцій з подальшим демонтажем в рамках проведення Загальноміського Водохреща".

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Яворова Олег Масюк зареєстрований як фізична особа-підприємець з червня 2023 року, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування.

Зазначимо, на початку 2022 року департамент "Адміністрація міського голови Львова" замовив встановлення сцени у Львові за 155 тисяч гривень.

Додамо, виконавчий комітет Львівської міськради виділив 4,9 мільйона гривень на загальноміські заходи та іміджеві фестивалів впродовж 2023 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.